Det siger andre

Hør fra mine klienter

Sussi er blevet min sjæls sparringspartner

“Jeg gik ned med stress og jeg gik ned med et brag. Akut, med ambulance, indlæggelse. Sygemelding, angst, gråd, og så videre. 

Det var en af de sværeste og mest udfordrende oplevelser i mit liv. Jeg nægtede at indse, hvor galt det stod til! 

Du guidede mig. Det at skulle acceptere, og arbejde med accept, var den største udfordring. For mig var accept det samme som at resignere og give op. 

For dig var det “at ankomme til nuet og indse, at det er sådan livet er lige nu, og det er den virkelighed, der er lige nu. Det er sådan det er at være dig”. 

Jeg var frustreret og til tider rasende på dig og tvivlede på, om du var den rigtige. Men det var du. Du var der på trods af al min modstand og mine frustrationer. Det var svært for mig at åbne op og tillade, at du kom tæt på. 

Det har været en gennemgribende rejse og vores samtaler har været vigtige for mig – og min familie. Det blev et langt forløb, et helt år, med regelmæssige samtaler, meditationer og walk and talk sessioner. Vi ses stadig ca.1 gang om måneden

Du er blevet min “sjæls sparrings-partner”.”

Tom, direktør i en stor, international virksomhed.

Sussis evne til at stille spørgsmål er livsforandrende

“Tak, fordi du er, som du er. Du formår at mærke mig på en meget speciel måde. Det lyder måske underligt, men du har en evne til at stille spørgsmål og spørge ind til mig på… som er livsforandrende for mig, TAK.”

Charlotte Jensen, selvstændig.

 

Jeg følte mig mødt, forstået og lyttet til

“Jeg har lært at elske mig selv, og jeg ved nu, at jeg er værdifuld, som jeg er. Jeg følte mig altid mødt, forstået og lyttet til, og det er en kæmpe gave at få på rejsen mod at lære sig selv at kende. Tak, Sussi! Du er helt fantastisk.”

Laura Juhl, Daglig Leder af Unge Akademiet i Mindjuice.

 

Min datter virker gladere, end hun har gjort længe

“Jeg er dybt taknemmelig over, at du kunne tage os så hurtigt og tilmed rykke rundt på dine klienter for vores skyld. Du forstod, det var akut, og jeg følte min datter var i de bedste hænder. Min datter var, som du havde forberedt mig på, lukket som en østers omkring jeres samtale. Men hun virker mere glad, end hun har gjort længe, og hun var glad for at tale med dig og vil gerne se dig igen.”

Filippa-Mø´s mor.

Du er den eneste, der har fået mig til at stoppe op

“Du har hjulpet mig med at stoppe op. Det er først nu, jeg opdager, at jeg ikke har reageret på mine skilsmisser. Jeg løber bare videre. 

Nu er jeg i gang igen med at blive skilt og “komme videre”. Du er den eneste, der har fået mig til at stoppe op og få mig til at se, at der er en sammenhæng. 

Jeg kan gøre noget andet. Det er jo mig selv, jeg løber fra. Bare det at skrive dette, er et nyt sprog. Normalt ville jeg bande og vrisse med bitter sammenbidt stemme “Sådan er det, vi må videre!” og tage mig af alle mulige praktiske ting i et rasende tempo. Skubbe alle fra mig og tænke rasende tanker og se mine omgivelser som fjender. 

Det er ikke nemt at opdage dette. Men det er stort og nyt, ikke at vide og bare være ked af det. Gerne ville lave noget om, uden at slås!”

Ann-Cathrine B . Winter

Sussi ser mig ikke som en diagnose

 

“Jeg har prøvet alt, for jeg har så ondt, og det tærer på mit liv og mit familieliv. 

Det ender måske med en kørestol, eller at jeg mister en fod. Disse ting gør, at jeg bekymrer mig og trækker mig ind i mig selv. 

Du ved hvad du snakker om, og det gør noget ved samtalen. Du lytter og spørger, og du fremhæver mine ressourcer. Du virker oprigtig interesseret og nysgerrig på mig og mine oplevelser. 

Du ser mig ikke som en diagnose. Du ser mig og taler med mig. Jeg ser altid frem til vores aftaler.”

Jonas Berg, kronisk smertepatient.

Lad mig hjælpe dig

 

Jeg er psykoterapeut (MPF). Jeg har set lidt af hvert, og jeg har ganske givet haft en klient i min klinik, som har haft udfordringer, der ligner dine.

Derudover:

  • Er jeg medlem af Dansk Psykoterapeut Forening (MPF). 
  • Arbejder jeg i overensstemmelse med foreningens retningslinjer. Dansk Psykoterapeutforening følger European Association for Psychotherapy.
  • Underlagt tavshedsligt, så du kan være 100% sikker på, at det, der foregår i en session hos mig bliver mellem os.

Jeg arbejder ud fra metoden emotionsfokuseret psykoterapi. Den går ud på, at vi skræller dine forvirrende følelser væk og kommer ned til roden af, hvorfor du har stress, angst, lavt selvværd, PTSD, problemer i dine relationer, føler dig værdiløs og alene. 

Book en tid via knappen nedenfor – eller send en mail til sussikeglberg@icloud.com eller en sms til 60 60 00 18 for at aftale en tid.