SEKSUALTERAPI

Er din lyst for stor eller blevet væk? Få hjælp til at håndtere og tale om din seksualitet - alene eller sammen med din partner.
Book tid

Mangler du sexlyst?
Eller ville du ønske, at I havde mere sex i parforholdet?

Sex kan fylde for meget – uanset, om du synes, der er for lidt eller for meget af det i dit liv eller parforhold.

Lidt karikeret kan man sige, at mænd har brug for sex for at føle sig værdsat og elsket, mens kvinder ofte har brug for at føle sig elsket, før de kan give sig hen. 

Det kan give mange konflikter. 

Derfor tilbyder jeg samtaleterapi om seksualitet for både individuelle klienter og par, som er i et forløb med parterapi. 

Vi taler om, hvad din konkrete udfordringer er, og du får redskaber til at forstå og kommunikere din seksualitet til din partner. 

HVEM ER SEKSUALTERAPI FOR? 

Seksualterapi er for dig, som oplever problemer i dine intime relationer. Typiske udfordringer er: 

  • Manglende lyst til sex
  • For meget lyst til sex
  • Funktionsproblemer som for eksempel vaginisme eller rejsningsproblemer
  • Svært ved at kommunikere (til din partner) om sex, lyster og drømme

Få hjælp til at forstå og tale om din seksualitet, så du er tryg ved at give udtryk for din lyst.

Sussis evne til at stille spørgsmål er livsforandrende

“Tak, fordi du er, som du er. Du formår at mærke mig på en meget speciel måde. Det lyder måske underligt, men du har en evne til at stille spørgsmål og spørge ind til mig på… som er livsforandrende for mig, TAK.”

Charlotte Jensen, selvstændig.

 

Jeg følte mig mødt, forstået og lyttet til

“Jeg har lært at elske mig selv, og jeg ved nu, at jeg er værdifuld, som jeg er. Jeg følte mig altid mødt, forstået og lyttet til, og det er en kæmpe gave at få på rejsen mod at lære sig selv at kende. Tak, Sussi! Du er helt fantastisk.”

Laura Juhl, Daglig Leder af Unge Akademiet i Mindjuice.

 

Min datter virker gladere, end hun har gjort længe

“Jeg er dybt taknemmelig over, at du kunne tage os så hurtigt og tilmed rykke rundt på dine klienter for vores skyld. Du forstod, det var akut, og jeg følte min datter var i de bedste hænder. Min datter var, som du havde forberedt mig på, lukket som en østers omkring jeres samtale. Men hun virker mere glad, end hun har gjort længe, og hun var glad for at tale med dig og vil gerne se dig igen.”

Filippa-Mø´s mor.

Sådan får du hjælp

 

#1

 

Du sender mig en sms til 60 60 00 18 eller en mail til sussikeglberg@icloud.com for at aftale en tid. Du har også mulighed for at booke en tid direkte i min kalender. 

Parterapisamtaler varer typisk 75-90 minutter.

#2

 

Vi vender jeres udfordringer set fra begges synspunkt. Jeg stiller en del spørgsmål.

Allerede efter første samtale oplever mange oplever en lettelse. At få sat ord på din situation løsner op i sig selv.

Derefter aftaler vi, hvordan det videre forløb skal sættes sammen. Om I har brug for at gå til individuelle terapi også – eller eventuel har behov for individuel seksualterapi.

 

 

#3

  

Ved første samtale gennemgår vi dine aktuelle udfordringer. Jeg spørger fordomsfrit ind til, hvordan du har det, og hvad du har behov for hjælp til.

Vi får talt os ind på mulige forklaringer og løsninger. Her får du også mulighed for at spørge til mig og mine metoder samt at se, om vi er det rigtige match. Kemien er så vigtig.

Mange oplever allerede ved første samtale en stor lettelse over at få hul på bylden.

#4

 

 I vil ofte have brug for flere samtaler. Vi aftaler sammen løbende hyppigheden og antallet.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM SEKSUALTERAPI

 

“Hvorfor har jeg ikke lyst til sex?”

Når sexlysten forsvinder (fra den ene eller begge parter) i et parforhold, kan det skyldes en lang række ting. 

Man kan miste lysten til sex og intimitet på grund af overgreb i barndommen, men det kan også skyldes rent fysiologiske problemer som eksempelvis stress eller bivirkning på grund af medicin.

Andre gange har et par, som tidligere havde et sundt sexliv, udviklet sig i hver deres retning og mistet lysten.

Kort sagt: Hvis du eller din partner ikke har lyst til sex, kan det både skyldes noget fysisk, psykologisk eller relationelt imellem dig og din partner. 

For at få løst op for problemet er det afgørende, at du finder ud af, hvor roden til problemet ligger.

Parforhold uden sex – hvad kan det skyldes? 

Ud over fysiske udfordringer som eksempelvis rejsningsproblemer eller vaginisme, kan manglende sex i parforholdet skyldes, at I har fået en uhensigtsmæssig adfærd i forhold til sex. 

Måske er sex blevet en “handelsvare”, som manden kan få, hvis han har “fortjent det”. Måske bliver den seksuelle energi brændt af på de mere kedelige hverdagstjanser som oprydning, rengøring og madlavning?

At få erotikken og intimiteten tilbage i parforholdet kan både kræve noget af jer som par og enkeltindivider. 

Er sex et tilbagevendende konflikttema, eller ville du ønske, at du kunne tale bedre med din partner om sex, kan seksualterapi være en vigtig del af parterapi.

Hvad er forskellen på seksualterapi og parterapi? 

Jeg har endnu til gode at have et forløb med parterapi, uden at vi på et eller andet tidspunkt kommer til at berøre sex som emne. Når et par har problemer i parforholdet, vil det næsten altid gå ud over sexlivet. 

Men der er forskel på parterapi og seksualterapi. 

I seksualterapien har vi fokus på intimitet og seksualitet. Det kan eksempelvis være, at I sjældent eller slet ikke har sex, at den ene part har nedsat lyst eller at der er fysiologiske udfordringer som eksempelvis rejningsproblemer eller smerter ved samleje. 

I parterapien kan udgangspunktet ligeså godt være emotionelt, bunde i hverdagskonflikter eller at den ene part trækker sig, når der er problemer, mens den anden bliver frustreret.

Hvad er forskellen på en sexolog og en psykoterapeut?

Typisk henvender folk sig til en sexolog, når de oplever problemer som nedsat sexlyst, manglende orgasmer, rejsningsbesvær, for tidlig sædafgang, ubehag eller smerter ved samleje og lignende.

Når de alene eller sammen med partneren begynder at undersøge roden til problemerne, finder de ofte ud af, at de handler om andet end sex:

Stress, depression, fysiske sygdomme, tidligere traumer, utroskab, et højt konfliktniveau, lavt selvværd eller noget helt ottende. 

Samtidig oplever mange også, at det er svært at tale om sex. 

Her kommer en psykoterapeut ind i billedet. Med fokus på seksualterapi dykker vi ned i de bagvedliggende årsager til, at sex er svært for dig. Både i konkrete situationer med eksempelvis manglende tillid i parforholdet eller når du gerne vil tale om det med eksempelvis din partner.

Hvad koster seksualterapi?

 

Du kan købe seksualterapi som enkelte sessioner eller via klippekort, og du er både velkommen til at komme alene eller sammen med din partner.

  • 60 minutters seksualterapi som par (fremmøde): 1.500 kroner 
  • 60 minutters individuel terapi (fremmøde eller online): 750 kroner
  • 90 minutters individuel terapi (fremmøde eller online): 1.250 kroner

Mød seksualterapeut Sussi Keglberg

Jeg er uddannet psykoterapeut (MPF). Parterapeut, sexolog og seksualterapeut.

Siden 2013 har jeg haft mange klienter, som har samme udfordringer som dig.  

I seksualterapien anvender jeg også mindfulness og krops- og traumeterapi, når jeg vurderer, det hjælper – men selvfølgelig kun, hvis du indvilger i det.

Kombinationen er meget effektiv, fordi mindfulness og krops- og traumeterapi virker som en katalysator for terapien.

Book en tid via knappen nedenfor.