Psykoterapi

Find ind til kernen af dit problem - og få hjælp til at løse det
Book tid

“Har jeg overhovedet brug for psykoterapi?”

Det spørgsmål tumler mange af mine klienter med, inden de booker en tid hos mig.

Ofte er de ret ressourcestærke mennesker. De forstår enten ikke, hvorfor de har det svært i hverdagen, eller også siger til sig selv, at nu skal de bare tage sig sammen.

Nogle har fysiske symptomer som ondt i hovedet og ryggen. 

Andre har en indre kritiker, som giver den fuld gas.

Psykoterapien hjælper dig med at finde ind til kernen af det, som er din udfordring, opdage det, skille det ad og finde vej. Gennem selvindsigt og ny erfaring

Terapien kan være med til at give dig nye erfaringer og en større forståelse for din situation, dine mønstre og reaktioner, så du kan træffe beslutninger mere overlagt og handle, som du selv gerne vil. 

Hvad er psykoterapi?

Psykoterapi er en samtale mellem to eller flere mennesker. 

Grundlæggende har terapien til formål at hjælpe dig med at indse og mærke, hvad der er problematisk – og derefter at behandle, lindre og helbrede.

Når du taler med en psykoterapeut, sætter du ord på din indre verden. Det giver dig indsigt i dig selv, dine handlemønstre og relationer.

Men vi taler ikke kun om dine følelser. Vi arbejder også med dem, så din hjerne danner nye neurale forbindelser. 

På den måde får du både indsigt i dig selv, dine reaktioner og forholdet til dine medmennesker samtidig med, at du får det bedre.

Jeg arbejder ud fra metoden emotionsfokuseret psykoterapi.

Metoden står på et videnskabeligt og evidensbaseret grundlag. Der er ingen hokus-pokus. 

Det er afprøvede og gennemtestede metoder. Og det kan også virke for dig.

Sussis evne til at stille spørgsmål er livsforandrende

“Tak, fordi du er, som du er. Du formår at mærke mig på en meget speciel måde. Det lyder måske underligt, men du har en evne til at stille spørgsmål og spørge ind til mig på… som er livsforandrende for mig, TAK.”

Charlotte Jensen, selvstændig.

 

Jeg følte mig mødt, forstået og lyttet til

“Jeg har lært at elske mig selv, og jeg ved nu, at jeg er værdifuld, som jeg er. Jeg følte mig altid mødt, forstået og lyttet til, og det er en kæmpe gave at få på rejsen mod at lære sig selv at kende. Tak, Sussi! Du er helt fantastisk.”

Laura Juhl, Daglig Leder af Unge Akademiet i Mindjuice.

 

Min datter virker gladere, end hun har gjort længe

“Jeg er dybt taknemmelig over, at du kunne tage os så hurtigt og tilmed rykke rundt på dine klienter for vores skyld. Du forstod, det var akut, og jeg følte min datter var i de bedste hænder. Min datter var, som du havde forberedt mig på, lukket som en østers omkring jeres samtale. Men hun virker mere glad, end hun har gjort længe, og hun var glad for at tale med dig og vil gerne se dig igen.”

Filippa-Mø´s mor.

Sådan får du hjælp

 

#1

 

Et forløb hos mig begynder typisk med, at du sender mig en mail til sussikeglberg@icloud.com eller en sms til 60 60 00 18 for at aftale en tid.

Du kan også booke en tid i min online kalender

Ved den første session skal du booke 90 minutter. Jeg ved af erfaring, at der er behov for halvanden time første gang, så vi kan komme hele vejen rundt om din situation.

 

 

#2

 

Hvis du vælger en fysisk session, møder du op til din tid i mine lokaler på Classensgade 11C, 2100 København Ø.

Vælger du online terapi, så sender jeg dig en mail med et link til vores virtuelle terapirum.

 

 

#3

 

 

Ved første samtale gennemgår vi dine aktuelle udfordringer. Jeg spørger fordomsfrit ind til, hvordan du har det, og hvad du har behov for hjælp til.

Vi får talt os ind på mulige forklaringer og løsninger. Her får du også mulighed for at spørge til mig og mine metoder samt at se, om vi er det rigtige match. Kemien er så vigtig. 

Mange oplever allerede ved første samtale en stor lettelse over at få hul på bylden.

 

 

#4

 

 

Efter første session er det helt op til dig, om du vil fortsætte med flere, eller om du kun havde behov for én. Vi er lige gode venner af den grund.

Gennemsnitligt kommer mine klienter til 10-12 sessioner med to til fire ugers mellemrum, før de føler sig færdige med terapien.

Hvad koster individuelle samtaler?

 

Individuel terapi kan du både købe som enkelte sessioner og via klippekort.

  • 60 minutters terapi (fremmøde eller online): 975 kroner

Om Keglberg Terapi

Som selvstændig psykoterapeut har jeg hjulpet hundredvis af mennesker med at håndtere stress, traumer og kriser.

Grundlæggende er min metode emotionsfokuseret psykoterapi. Metoden har fokus på dig og dine følelser. Vi har alle følelser, og vi har alle meninger om vores følelser. Vi har også følelser om vores følelser. Metoden hjælper os med at skrælle lagene af dine forvirrende følelser og komme ned til roden af problemet. 

I min psykoterapi bruger jeg også mindfulness og kropsbehandlinger, når jeg vurderer, det hjælpe – men selvfølgelig kun, hvis du indvilger i det.

Kombinationen er meget effektiv, fordi mindfulness og kropsbehandlinger virker som en katalysator for terapien.

Du er også velkommen til at booke en tid i min kalender.