Psykoterapi

Gå alene i (par)terapi, så du forebygger, løser og undgår konflikter i dine nære relationer.
Book tid

Hvad får du hjælp til i terapien?

I individuel terapi kommer du – som navnet antyder – alene.

Jeg hjælper typisk med tre typer problemer: 

Individuelle udfordringer

Måske er du stresset, ramt af sorg eller har det svært ved at udvikle og bevare relationer. 

Psykoterapien tager udgangspunkt i din situation, dine drømme, frustrationer og behov.

Udfordringer i parforholdet

Jeg hjælper også dig, som er en del af et par og gerne vil “alene i parterapi” for at få løsnet op for problemer og udfordringer du oplever i dit parforhold.

Problemer i sexlivet 

I seksualterapien hjælper jeg dig, som enten er single eller en del af et par, og som har problemer med sexlivet. 
Der kan både være tale om funktionelle problemer som rejsningsbesvær eller smerter ved samleje eller følelsesmæssige udfordringer som manglende intimintet eller nedsat lyst.

Hvad er psykoterapi?

Psykoterapi er en samtale mellem to eller flere mennesker. 

Grundlæggende har terapien til formål at hjælpe dig med at indse og mærke, hvad der er problematisk – og derefter at behandle, lindre og helbrede.

Når du taler med en psykoterapeut, sætter du ord på din indre verden. Det giver dig indsigt i dig selv, dine handlemønstre og relationer.

Men vi taler ikke kun om dine følelser. Vi arbejder også med dem, så din hjerne danner nye neurale forbindelser. 

På den måde får du både indsigt i dig selv, dine reaktioner og forholdet til dine medmennesker samtidig med, at du får det bedre.

Jeg arbejder ud fra metoden emotionsfokuseret psykoterapi.

Metoden står på et videnskabeligt og evidensbaseret grundlag. Der er ingen hokus-pokus. 

Det er afprøvede og gennemtestede metoder. Og det kan også virke for dig.

Sussis evne til at stille spørgsmål er livsforandrende

“Tak, fordi du er, som du er. Du formår at mærke mig på en meget speciel måde. Det lyder måske underligt, men du har en evne til at stille spørgsmål og spørge ind til mig på… som er livsforandrende for mig, TAK.”

Charlotte Jensen, selvstændig.

 

Jeg følte mig mødt, forstået og lyttet til

“Jeg har lært at elske mig selv, og jeg ved nu, at jeg er værdifuld, som jeg er. Jeg følte mig altid mødt, forstået og lyttet til, og det er en kæmpe gave at få på rejsen mod at lære sig selv at kende. Tak, Sussi! Du er helt fantastisk.”

Laura Juhl, Daglig Leder af Unge Akademiet i Mindjuice.

 

Min datter virker gladere, end hun har gjort længe

“Jeg er dybt taknemmelig over, at du kunne tage os så hurtigt og tilmed rykke rundt på dine klienter for vores skyld. Du forstod, det var akut, og jeg følte min datter var i de bedste hænder. Min datter var, som du havde forberedt mig på, lukket som en østers omkring jeres samtale. Men hun virker mere glad, end hun har gjort længe, og hun var glad for at tale med dig og vil gerne se dig igen.”

Filippa-Mø´s mor.

Sådan får du hjælp

 

#1

 

Et forløb hos mig begynder typisk med, at du sender mig en mail til sussikeglberg@icloud.com eller en sms til 60 60 00 18 for at aftale en tid.

Du kan også booke en tid i min online kalender

Ved den første session skal du booke 90 minutter. Jeg ved af erfaring, at der er behov for halvanden time første gang, så vi kan komme hele vejen rundt om din situation.

 

 

#2

 

Hvis du vælger en fysisk session, møder du op til din tid i mine lokaler på Kroghsgade 1, 1. tv,
2100 København Ø.

Vælger du online terapi, så sender jeg dig en mail med et link til vores virtuelle terapirum.

 

 

#3

 

 

Ved første samtale gennemgår vi dine aktuelle udfordringer. Jeg spørger fordomsfrit ind til, hvordan du har det, og hvad du har behov for hjælp til.

Vi får talt os ind på mulige forklaringer og løsninger. Her får du også mulighed for at spørge til mig og mine metoder samt at se, om vi er det rigtige match. Kemien er så vigtig. 

Mange oplever allerede ved første samtale en stor lettelse over at få hul på bylden.

 

 

#4

 

 

Efter første session er det helt op til dig, om du vil fortsætte med flere, eller om du kun havde behov for én. Vi er lige gode venner af den grund.

Gennemsnitligt kommer mine klienter til 10-12 sessioner med to til fire ugers mellemrum, før de føler sig færdige med terapien.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM TERAPI

 

Hvad er psykoterapi?

Psykoterapi er målrettede samtaler, hvor en behandler eller terapeut hjælper dig med at finde roden til psykiske problemer og tilstande, så du kan finde en løsning på dem.

Psykoterapi har til formål at behandle, lindre og helbrede og forebygge psykologisk smerte og lidelse.

Psykoterapeuten støtter dig i processen ved at stille spørgsmål, som hjælper dig med at indkredse problematikker, forstå dem og finde erkendelse, så du kan ændre det i dit liv og dine relationer, som du ønsker.

Hvad er en terapisamtale – og hvordan foregår den?

Samtaleterapi kan have mange grene. Én af dem er den psykoterapeutiske samtale, hvor du får hjælp til at komme ud af dine følelsesmæssige udfordringer og kriser igennem samtale.

Gennem terapi bliver det muligt at skabe nye perspektiver og måder at se sig selv, sine symptomer, relationer og sin omverden. Nye perspektiver producerer nye forholdemåder i form af tanker, følelser og adfærd – særligt i forhold at kunne handle anderledes og dermed skabe den tilværelse, man reelt ønsker.

En terapisamtale hos Keglberg Terapi foregår ved, at vi afdækker dine problemer og udfordringer, så du begynder at se, hvilke mønstre som holder dig fast i situationer og roller, som du ikke ønsker.

Gennem terapien bliver det muligt at skabe nye forståelser og nye perspektiver på egne reaktioner.

Tillid er den mest afgørende faktor i en terapisamtale. Derfor tager jeg respektfuldt udgangspunkt i dine ressourcer og udfordringer, og hvad der føles rigtigt for dig.

Hvad er forskellen på en psykoterapeut og en psykolog?

Titlen psykolog er beskyttet og kræver autorisation. Den kan man eksempelvis opnå, hvis man har læst psykologi på universitetet.

Som psykoterapeut er jeg specialiseret i at være behandler gennem samtaleterapi. Specialiseringen bygger blandt andet både på en grunduddannelse, som består af en 4-årig anerkendt Psykoterapeutuddannelse fra Eft-instituttet i København.

Derudover har jeg en kropspsykoterapeutuddannelse fra Dr. T. Abeynayake, Sri Lanka.

Derudover har jeg den 2-årige efteruddannelse som Eft/c-parterapeut og er uddannet Sexolog fra Nordic Academy samt lang række kurser, praktisk erfaring og mange timer i egenterapi og supervision.

Da titlen som psykoterapeut ikke er beskyttet, skal du vælge din psykoterapeut med omhu.

Selv er jeg medlem af Dansk Psykoterapeutisk Forening og lever op til foreningens etiske retningslinjer om regelmæssig “egenkontrol” gennem supervision og egenterapi samt krav til uddannelse og erfaring. Det mener jeg er din bedste garanti for kvalitet.

Hvor længe skal jeg gå i psykoterapi?

Behovet for terapi er meget forskelligt fra person til person.

Det er kort sagt op til dig, og du forpligter dig aldrig til mere end den næste samtale, du booker.

Når det er sagt…

Mange af mine klienter oplever allerede en forbedring efter de første samtaler, fordi det letter at kunne dele tanker, følelser og bekymringer med et andet menneske.

Det er meget individuelt, hvornår man føler sig “færdig” med et terapeutisk forløb. For nogle er det efter fem eller 10 gange. Andre fortsætter over flere år med samtaler med længere tids mellemrum, fordi de gerne vil “tjekke ind” med mig i deres personlige udviklingsproces.

Som tommelfingerregel kræver en enkel, konkret problemstilling måske kun et par samtaler, mens mere komplekse udfordringer kræver flere samtaler over længere tid.

 

Hvad koster individuelle samtaler?

 

Individuel terapi kan du både købe som enkelte sessioner og via klippekort.

  • 60 minutters terapi (fremmøde eller online): 975 kroner

Om Keglberg Terapi

Jeg er psykoterapeut (MPF). Siden 1994 har jeg haft mange klienter, som har samme udfordringer som dig. 

Min metode er emotionsfokuseret psykoterapi. Metoden går ud på, at vi skræller lagene af dine forvirrende følelser væk og kommer ned til roden af problemet. 

Metoden går ud på at skabe en forsoning eller fortrolighed mellem dig og dine følelser, så du kommer tættere på dig selv, i dine indre og ydre oplevelser. 

I min terapi bruger jeg også mindfulness og kropsbehandlinger, når jeg vurderer, det hjælper – men selvfølgelig kun, hvis du indvilger i det.

Kombinationen er meget effektiv, fordi mindfulness og kropsbehandlinger virker som en katalysator for terapien.

Book en tid via knappen nedenfor.