Gruppeterapi

Styrk dig selv og andre i fællesskab

Få hjælp og udvikl dig sammen med andre

I gruppeterapi møder du andre, som sidder med samme problemstillinger som dig. I støtter hinanden og udvikler jer sammen. 

Keglberg Terapi tilbyder gruppeterapi i tre grupper:

 

Gruppenetværk for selvstændige

En gruppe for selvstændige, hvor vi har fokus på, hvordan du har det i din virksomhed.

Gruppen hjælper hinanden med at håndtere op og nedture.

Du får værktøjer til at passe på dig selv i hverdagen.

Dit særlige Mindfulness-forløb

Et forløb for dig, som er eller har været ramt af stress.

Du får træning i Mindfulness og værktøjer til at behandle og forebygge din stress, så du er klædt på til at undgå det i fremtiden.

Gruppeforløb for kvinder


I denne gruppe er du samlet med max syv andre kvinder, som hver især kæmper med stress, angst, depression eller ensomhed.

I arbejder i fællesskab på at styrke jer selv og relationerne til jeres børn, din partner eller dine forældre.

Gruppenetværk for selvstændige

At være selvstændig kan ofte give dig en følelse af ensomhed, når du skal træffe beslutninger. Og ofte kan netværk være konkurrencepræget.

Men ikke i denne gruppe. Her har vi fokus på, hvordan du har det i din virksomhed, hvordan du håndterer op og nedture, har dig selv med i processen og passer på dig selv i hverdagen.

Gruppen har maks otte medlemmer. Vi mødes 4-6 gange om året i tre timer.

I gruppen for selvstændige begynder vi oftest med en kort meditation og et oplæg med udgangspunkt i et specifikt emne. Derefter er samtalen åben. 

Pris per gang: 350 kroner. 

Dit særlige Mindfulness-forløb

Mindfulness er et effektivt redskab til at bekæmpe og forebygge stress. I denne gruppe mødes maks otte stressramte cirka hver 14. dag i 2,5 timer.

Vi har fokus på stressreduktion gennem øvelser, og der er oplæg om forholdet mellem stress og kroppen, og hvordan de påvirker hinanden.

Det er et hands-on gruppeforløb, hvor du lærer at mærke din krop og dens signaler, uden at lukke ned, blive bevidst om dine tanker og bryde uhensigtsmæssige tankemønstre.

Så du mindsker stressen og får redskaberne til at forebygge den i fremtiden.

Pris per gang: 350 kroner. 

Gruppeforløb for kvinder

Har du det svært i relationerne til dine børn, din partner eller forældre? Lider du af stress, angst, depression eller ensomhed? 

I denne gruppe er du en af maks otte helt almindelige kvinder, som mødes og er sammen i et fællesskab, spejler os i hinandens erfaringer og bliver klogere sammen.

Jeg holder oplæg om gruppedynamikker, familiemønstre og relationer, så du får mulighed for at slippe den tunge baggage og leve livet med mere lethed og glæde. Og så griner vi også en hel de imens. 

Gruppen er for kvinder på 40 år og opefter. Vi mødes hver tredje uge i tre timer. Prisen er 400 kroner per gang.

Sådan foregår gruppeterapi – trin for trin

 

#1

 

Du kontakter mig via mail sussikeglberg@icloud.com eller sms til 60 60 00 18 for at høre nærmere om gruppeterapi. Vi tager en dialog om, hvilken gruppe du eventuelt passer ind i.

 

 

#2

 

Når vi har fundet en passende gruppe til dig, så modtager du en mail med indbydelse til det første møde. Gruppeterapi finder sted i mine lokaler i København Ø.

 

 

#3

 

 

Vi mødes til gruppeterapi. Efter sessionen bestemmer du selv, om du fortsat vil komme til møderne. Du kan beslutte dig fra gang til gang, men giv gerne besked, hvis du ønsker at stoppe. 

 

Sussis evne til at stille spørgsmål er livsforandrende

“Tak, fordi du er, som du er. Du formår at mærke mig på en meget speciel måde. Det lyder måske underligt, men du har en evne til at stille spørgsmål og spørge ind til mig på… som er livsforandrende for mig, TAK.”

Charlotte Jensen, selvstændig.

 

Jeg følte mig mødt, forstået og lyttet til

“Jeg har lært at elske mig selv, og jeg ved nu, at jeg er værdifuld, som jeg er. Jeg følte mig altid mødt, forstået og lyttet til, og det er en kæmpe gave at få på rejsen mod at lære sig selv at kende. Tak, Sussi! Du er helt fantastisk.”

Laura Juhl, Daglig Leder af Unge Akademiet i Mindjuice.

 

Min datter virker gladere, end hun har gjort længe

“Jeg er dybt taknemmelig over, at du kunne tage os så hurtigt og tilmed rykke rundt på dine klienter for vores skyld. Du forstod, det var akut, og jeg følte min datter var i de bedste hænder. Min datter var, som du havde forberedt mig på, lukket som en østers omkring jeres samtale. Men hun virker mere glad, end hun har gjort længe, og hun var glad for at tale med dig og vil gerne se dig igen.”

Filippa-Mø´s mor.

Om Keglberg Terapi

 

Jeg er psykoterapeut (MPF) og har arbejdet med terapi siden 1994. Det betyder, at jeg har haft hundredvis af klienter igennem min klinik, som sidder med de samme problemer som dig.

Derudover:

  • Er jeg medlem af Dansk Psykoterapeut Forening (MPF). 
  • Arbejder jeg i overensstemmelse med foreningens retningslinjer. Dansk Psykoterapeutforening følger European Association for Psychotherapy.
  • Underlagt tavshedsligt, så du kan være 100% sikker på, at det, der foregår i en session hos mig bliver mellem os.

Kontakt mig på sussikeglberg@icloud.com eller send en sms til 60 60 00 18 for at komme med i en terapigruppe.