Online terapi

Få hjælp, uanset hvor du er i verden
Book tid

Hvad kan du få hjælp til i online terapi?

Du kan – næsten – få adgang til de samme terapeutiske muligheder online som ved fysisk fremmøde i min klinik i Bagsværd. 

Eneste undtagelse er kropsbehandlinger, som jo kræver, at vi er i samme lokale.

Du får hjælp til:

Terapi

Gennem terapeutiske samtaler finder vi ind til, hvad der forhindrer dig i at leve det liv, du gerne vil, og hvordan du og vi i fællesskab kan arbejde med det.

Jeg hjælper både, hvis du har angst, PTSD, stress, gennemgår eller har gennemgået en livskrise. Vi arbejder med din relation til dig selv og andre.  

Stressbehandling

Stress er en tilstand, du havner i, når din krop og hjerne har været i alarmberedskab for længe.

Jeg hjælper dig med at mindske den akutte stress, komme op til overfladen og giver dig værktøjer til at holde stressen stangen fremover.

Læs mere om behandlingen.

Terapi for pårørende

Er dit barn ramt af en spiseforstyrrelse eller angst? Har din kæreste en depression, eller er din ægtefælle gået ned med stress?

Det er hårdt at være pårørende til et menneske, der lider. Jeg giver dig et pusterum og hjælp til at håndtere situationen.

Online terapi – trin for trin

 

#1

 

Ligesom ved terapi med fysisk fremmøde sender du mig en mail til sussikeglberg@icloud.com eller en sms til 60 60 00 18 for at aftale en tid – eller booker en tid direkte i min online-kalender.

Ved første session skal du booke 90 minutter. Jeg ved af erfaring, at vi har behov for den ekstra halve time første gang for at få os kredset ind på dine udfordringer og problemer.

Når du har booket en tid, sender jeg dig en mail med et link til vores online terapirum.

 

#2

 

Online terapi betales forud for sessionen enten via Mobilepay eller bankoverførsel.

Vi møder begge op i vores virtuelle terapirum via Zoom til den aftalte tid.

 

 

#3

 

 

Ved samtalen snakker vi om din udfordring. Jeg stiller en del spørgsmål til, hvordan du har det, og hvad du har brug for hjælp til. Intet er tabu. Jeg går til samtalen uden fordomme.

Mange oplever en lettelse allerede efter første samtale. Det giver i sig selv luft ikke at stå alene med dit problem.

 

 

#4

 

Du vælger efter første online terapi selv, om du vil have flere sessioner, eller om den ene var nok. Vi er lige gode venner af den grund.

Gennemsnitligt har mine klienter 10-12 sessioner i alt med to til fire ugers mellemrum.

Efter den første session varer samtalerne som regel 60 minutter.

Sussis evne til at stille spørgsmål er livsforandrende

“Tak, fordi du er, som du er. Du formår at mærke mig på en meget speciel måde. Det lyder måske underligt, men du har en evne til at stille spørgsmål og spørge ind til mig på… som er livsforandrende for mig, TAK.”

Charlotte Jensen, selvstændig.

 

Jeg følte mig mødt, forstået og lyttet til

“Jeg har lært at elske mig selv, og jeg ved nu, at jeg er værdifuld, som jeg er. Jeg følte mig altid mødt, forstået og lyttet til, og det er en kæmpe gave at få på rejsen mod at lære sig selv at kende. Tak, Sussi! Du er helt fantastisk.”

Laura Juhl, Daglig Leder af Unge Akademiet i Mindjuice.

 

Min datter virker gladere, end hun har gjort længe

“Jeg er dybt taknemmelig over, at du kunne tage os så hurtigt og tilmed rykke rundt på dine klienter for vores skyld. Du forstod, det var akut, og jeg følte min datter var i de bedste hænder. Min datter var, som du havde forberedt mig på, lukket som en østers omkring jeres samtale. Men hun virker mere glad, end hun har gjort længe, og hun var glad for at tale med dig og vil gerne se dig igen.”

Filippa-Mø´s mor.

Hvad koster online terapi?

Individuel terapi kan du både købe som enkelte sessioner og via klippekort.

  • 60 minutters terapi (fremmøde eller online): 975 kroner.

Om Keglberg Terapi

Jeg er psykoterapeut (MPF) og har arbejdet med terapi siden 1994. Det betyder, at jeg har haft hundredvis af klienter igennem min klinik, som sidder med de samme problemer som dig.

Derudover:

Er jeg medlem af Dansk Psykoterapeut Forening (MPF).
Arbejder jeg i overensstemmelse med foreningens retningslinjer. Dansk Psykoterapeutforening følger European Association for Psychotherapy.
Underlagt tavshedsligt, så du kan være 100% sikker på, at det, der foregår i en session hos mig bliver mellem os
Min metode er emotionsfokuseret psykoterapi. Metoden går ud på, at vi skræller lagene af dine forvirrende følelser væk og kommer ned til roden af problemet.

Book tid her – eller klik på knappen nedenfor og lær mig bedre at kende.